Tilbage til oversigten eller Sådan udføres installationen >>

Andre opdateringer og ændringer

Android 8.0 Oreo kommer med mange opdateringer og fjerner visse funktioner, der ikke længere er optimeret til systemet:

Her er nogle vigtige opdateringer til den eksisterende software:

• En nydesignet indholdslinje eller TV-menubjælke
  • Genvej til hjælpefunktioner (On/Off-kontakt):
    1. ○ Tryk på knappen MUTING på fjernbetjeningen, og hold den nede i tre sekunder for at aktivere/deaktivere funktioner som Skærmlæser eller Tekstforstørrelse.
  • Forbedret brugeroplevelse til video-, musik- og foto-applikationerne
  • Udvidelse af de understøttede formater for USB eller hjemmenetværk*
    1. ○ Foto: .arw (kun filer til almindelig afspilning)
    2. ○ Musik: .ogg, .aac
    3. ○ Video: .mkv (VP9 Profile 0, Profile 2), .webm (VP9 Profile 0, Profile 2)
    4. ○ Eksterne undertekster: .sami, .txt
    *BEMÆRK: Afspilningsmulighederne afhænger af hjemmenetværkets serverspecifikationer.
  • Forbedrer brugeroplevelsen af kanallistens forudindstillinger
  • Løser lydproblemer ved afspilning af bestemte filformater, der bruger den interne videoafspiller-app
  • Gendanner programguidens Søg efter titel-funktion

• Desværre er følgende funktioner ikke længere kompatible med denne softwareopdatering:

• Opgaveskift i startskærmmenuen
  • PlayMemories Online
  • Live fodbold-tilstand
  • Video (hjemmenetværk) i indholdslinjen
  • 500px-appen
  • Indstilling af IPv6-opsætning (ON/OFF)
  • Wi-Fi Direct-standbytilstand
  • PlayStation Video-appen er ikke længere forudinstalleret
    1. ○ Du kan stadig få adgang til appen ved at downloade den fra Google Play Butik

Tilbage til oversigten eller Sådan udføres installationen >>